Catering szolgáltatással bővült éttermünk

 

2023-ban már külső helyszínen is vállaljuk kis- és nagyrendezvények cateringjét, hogy a gasztronómia se tarthasson sakkban a szervezéskor. Habó Zoltán, executive chef és a Chess Catering csapata rendezvényre szabott prémium minőségű ételekkel, kifogástalan szervizzel nyújt biztos hátteret legyen szó kisebb családi, baráti rendezvényekről, vagy akár több száz fős eseményekről.

Hamburger-duo-(1)

CSÚCSGASZTRONÓMIA

A Chess eleganciáját és minőségi sztenderdjeit a rendezvényre szabva alkotjuk újra

ÉTELÉRZÉKENYSÉG

Kreativitásunk a vendégek igényeihez igazítjuk, akár teljesen glutén- és laktózmentes kínálattal.

KIFOGÁSTALAN SZERVIZ

A Chess Catering csapata éttermünk értékei mentén garantál kiemelkedő lebonyolítást.

“Szeretném, ha rendezvénytől függetlenül mindig megcsillanna valami a tányéron azokból az értékekből, amiben hiszünk. Ezért a csapatommal az a célunk, hogy a Chess-élményt ne csak az étterem sakktábláján mutassuk be, hanem minden olyan eseményen, amit velünk gondolnak teljesnek.”

HABÓ ZOLTÁN, executive chef

Esküvők

Vezetői meetingek saját cheffel

Családi ünnepségek

Céges csapatépítések

Vállalati napok

Karácsonyi rendezvények

Gyors és egyedi megoldást keresel?

 

Mártogatós egészséges finger food

A Mártogatóssal egészséges, fenntartható és stílusos megoldást kínálunk a gyors falatozástól a teljes értékű ebédig. Válogass szabadon az összeállítások közül, válaszd ki az ízeket, add meg a létszámot – és már kész is vagy!

Ha komplett élményt szeretnél, bármikor kiegészítheted a csomagodat desszertekkel és italokkal, sőt a poharak brandingelésére is lehetőséged van. Mártogatós márkahűen, hogy a catering sikere garantált legyen.

catering chess

Rendezvényszervezés

Ha a szervezés plusz terheit nincs lehetőséged vállani, fordulj tapasztalt rendezvényszervező kollégáinkhoz, akik a catering mellett segítenek a teljes lebonyolításban.

360 fokos szolgáltatásunk tartalmazza a márkához és rendezvényprofilhoz egyaránt illeszkedő helyszín kiválasztását, teljes programterv kialakítását és tervezését, valamint természetesen a catering megszervezését.

Kapcsolat

Töltsd ki az űrlapot figyelmesen, majd kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot.
24 órán belül elkészítjük személyre szóló ajánlatunkat!