ÉTLAP


DSC09495

ITALLAP


ITALLAP

BORLAP


BORLAP

ÉTTERMÜNK


” Nagyon szép tálalás, jó hangulat, jazz- zene. Ezek jellemzik a Dob utca körút felőli sarkán lévő éttermet, amelyet a sakktábla mintájú kövezetről már az utcán felismerünk. Az ételnevek is a letisztult konyhai felfogást tükrözik: kacsamájpástétom, tokajizselé, mézhab vagy aranydurbincs, savanyúkáposzta, szalonna, durbincs, hogy kettőt említsünk az étlapról. Van magyar konyhát idéző fogás, de ázsiai hatást is felfedezünk a tányérokon. Kifogástalan szerviz, hangulatos terasz, ahol hetente akár több alkalommal is élőzene szól.”

 

Magyar Konyha – TOP 10 Gourmet étterem díj

A SÉF


A munkám nem csak az én érdemem, hanem egy csapaté. A konyha, szívét lelkét beleadja, hogy a vendég élménnyel és teli hassal távozik. Szeretek nap mint nap újat alkotni. Gondoljanak csak bele… Veszünk 150 g húst, de egy kész kompozíciót tálalunk. Megtisztelő érzés, hogy a tányér tulajdonképp az én vásznam.”

                                                                                            HABÓ ZOLTÁN                                                                                             konyhafőnök

ENTERIŐR


A francia stílus jegyében tervezett éttermünk 2017 óta kápráztatja el vendégeinket nem csak a különleges fogásokkal. A bársony, fa és márvány tökéletes harmóniát alkotnak, a zöld és kék színárnyalatokkal. A túl elegáns légkört növények oszlatják szerte.

EXTERIŐR


Szökőkút csobogása, madarak csicsergése, megcsillanó napsugarak a pohár száján… Ez teszi kerthelységünk hangulatát olyan elragadóvá.

NYITÁS: TAVASZ

ÉLŐ JAZZ ZENE


Éttermünkben minden szerdán, pénteken és szombaton 18.30-tól élő zenés Jazz Esttel várjuk vendégeinket, amit a Klebersberg Kuno-ösztöndíjas CHESS Manouche Band zenészei biztosítanak.


RENDEZVÉNY


GALÉRIA


CHESS BUDAPEST

1074 Budapest, Dob utca 63.
+36 1 882 3080
reservation@chessbudapest.hu

Nyitva tartás:

Hétfő – Vasárnap 12:00 – 23:00

 

Adatvédelmi tisztviselő neve: Pápa Lajos Gábor
Postai cím: 1074 Budapest, Dob utca 63. mfsz. A/1.

AKIK ÍRTAK  RÓLUNK